A hipnotizőr
2018-05-10
Kortalan Kortárs – Extázis
2018-06-01

Lesben

Mi alapján választja ki áldozatait a sorozatgyilkos, aki előbb kifigyeli a nőket, aztán pedig felismerhetetlenné teszi őket? Hogy lehet az, hogy a rendőrök egy helyben topognak, mert semmi nyom nem marad a tettes után? Pontosabban a nyom csak az, hogy mindenhonnan hiányzik egy apróság, egy kis tárgy, és a szerencsétlenül járt nők testhelyzete is biztosan utal valamire. De mire? Hiába vetik be a kiváló hipnoterapeutát, a szerzőpáros első regényében megismert tapasztalt szakembert, ezúttal nem tud segíteni. Sőt, magánakciójával inkább összekuszálja a dolgokat. A Lesben című krimi az ötödik Lars Kepler könyv, de pontosan illeszkedik a sorozat indító darabjához A hipnotizőrhöz.

Bár kilátástalannak tűnik a nyomozás egy óriási pocakkal tolató kismama vezetésével, és talán még úgy is, hogy a halottnak hitt finn származású, hallgatag felügyelő Joona Linna visszatér, de azért természetesen lesz megoldás. Igaz, olyan meghökkentő, amire biztosan senki sem gondolt…

A podcastban Marosi László az Animus Kiadó vezető szerkesztője ad interjút erről a Kepler krimiről is. Nem volt könnyű úgy beszélni a regényről, hogy ne spoilerezzünk, de azért sikerült.

S akkor minden további információ helyett egy rövid részlet a fotón:

dav